Hvad er de faktorer, der påvirker presset af dør skæremaskine?

Der er mange faktorer, der påvirker presset af dør skæremaskine:

1. længden af stål kniv, jo længere den samlede længde af produktet, jo større modstand af mug, jo større pres kræves.

2. tykkelse og hårdhed af det produkt, jo større beløbet, der kræves til dør skære maskine at skære i pap og forårsage en plastisk deformation af pap til at producere indrykning

3. stål kniv pad af hårdhed og område af båndet, die skæremaskine bør baseres på tykkelsen af pap til at vælge den passende hårdhed af strip design, og strimlen skal være alt for bredt, er det bedst at skæres i små stykker , På begge sider, hvilket reducerer det pres der kræves for die skæring.

Hvad er elementerne af formværktøj?

1. Vælg farve rækkefølge type. Farven på typen GCR og ECR er to, GCR den grå komponent i stedet Sml for baggrunden fjernet, anbefales det at bruge GCR form.

2. for at bestemme den die-skæremaskine sorte version af tonekurven, når billedet af de grå komponenter mindre, normalt den sorte version af varemærke die-skæremaskine indstillet i den sorte version. Hvis billedet er høj mætning, høj kontrast kunstfotografi, sort version kan indstilles til korte kontrast kontrast sort version, hvis billedet af den grå komponent i fleste af langsigtede bruger die-skæremaskine sort version.

3. sort version af de maksimale begrænsninger af forskellige typer af originaler skal have forskellige værdier, 70-90% kan være almindeligt anvendt er 85%.

4. den samlede mængde blæk firefarvet linjen og den maksimale værdi, såsom belagt papir offset, ønskeligt 330 380%, mens avispapir var omkring 260%.

5. varemærke die-skæremaskines baggrund gevinst værdi er hovedsageligt steget i den mørke tone i værdien, hvis den oprindelige mørke tone niveau, så værdien kan forhøjes, ellers jo mindre jo bedre.