Tre faktorer, der påvirker trykket på die-skæremaskine!

Die-skæremaskine anvendes hovedsagelig til de tilsvarende ikke-metalliske materialer, klistermærker, indrykning og bronzing-operationer, pasta, metalforms, ståltråd osv. Gennem trykket for at udøve et bestemt tryk, den trykte eller pap rullet ind i en bestemt form . Kender du de faktorer, der påvirker presset på diefræseren? Følgende forklares af Xiao Bian for dig.

1, længden af kniven, jo længere den samlede længde af produktet, desto større er modstanden af støbeformen, desto større er det krævede tryk.

2, produktets tykkelse og hårdhed, stanseskærer i afskåret karton og plastisk deformation af pap, forårsaget af det større behov for indrykning

3, stålknivpude af hårdheden og området af strimlen, skal stanseskæremaskinen være baseret på kartonets tykkelse for at vælge den passende hårdhed af strimmeldesignet, og strimlen skal være for bred, det er bedst at skære I små stykker, på begge sider, hvilket reducerer det tryk, der kræves til at skære.

Die-skæremaskine anvendes hovedsagelig til de tilsvarende ikke-metalliske materialer, pasta, automatisk affald, dørskæremaskine ved hjælp af stålkniv, metalformindustri, gennem trykket for at udøve et bestemt tryk, trykt eller pap rullet ind i en bestemt form, så Kender du sikker drift af die skæremaskine? Følgende forklares af Xiao Bian for dig.

1, personalet før brug af blanking maskine til at være strengt før driften af uddannelse, forståelse af operationelle sikkerhedskendskab.

2, kontroller, at udstyret kan være normalt betjeningsudstyr, kan ikke gemme varer på maskinen, for ikke at knuse maskinen eller påvirke det arbejde, ofte til maskinen, såsom smøremidler.

3, Maskinen i reparation, justering, olie, vedligeholdelsesrensning, skal være i standset tilstand, og udstyrets sikkerhedsdæksel åbner låseknappen for at trykke på.

4, fold, installer skabelonen, du skal åbne beskyttelsesindstillingerne, og omhyggeligt kontrollere, at armaturet er fastgørelsessikkerhed.

5 er det strengt forbudt at beskadige udstyret i sikkerheds- og beskyttelsesanordningerne ved brug af stanseskærer til at følge brugen af sikkerhedsregler for at stoppe brugen af tiden, der skal placeres i en rimelig position, således at begge maskiner Kan ikke beskadiges Personlige sikkerhedsproblemer.

Ovennævnte er Xiaobian for at forklare noget af dit arbejde om sikker drift af die skæremaskine, du vil bruge dyseskæringen når hjælpen.