Der har været en mættetid på markedet for svingarmskæring

Her har der været en mætningstid på markedet for Swing Arm Cutting Machine

Stone cutter swing arm henhold til forskellige dybden af skåret sten behandling, kan forarbejdes til sten under mindre end 1 m3, kan vende, sterkt spare sten ressourcer, også befordrende for at beskytte miljøet. Forskellige typer stenmaterialer kan bearbejdes og bearbejdes med høj effektivitet og effektiv anvendelse af små stenmaterialer for at gøre produktionsomkostningerne lavere. I bearbejdningsprocessen sker skæring af pladeafskæring ved håndskæring, halvautomatisk svingarmskæring og numerisk styring af armskæringsmaskiner. Den manuelle skæring er fleksibel og praktisk, men den manuelle skærekvalitet er dårlig, størrelsesfejlen er stor, materialet er stort, den efterfølgende arbejdsbyrde er stor, og arbejdsvilkårene er dårlige, produktionseffektiviteten er lav.

Semi-automatisk Swing Arm Cutting Machine, kvaliteten af skære emne er bedre, fordi det bruger skære dø, det er ikke egnet til enkelt stykke, lille batch og store dele skære. Andre typer af halvautomatisk swing Swing Arm Cutting Machine reducerer arbejdskraftens intensitet, men funktionen er enkel, egnet til at dele dele med mere regelmæssig form. Sammenlignet med manuel og halvautomatisk skærefunktion kan CNC-skæring effektivt forbedre effektiviteten og skærekvaliteten af pladeafskæring og reducere arbejdstagerens arbejdskraftintensitet. Sammen med udviklingen af moderne maskineriindustrien forbedres arbejdseffektiviteten og produktkvaliteten af pladesnit. Derfor er markedspotentialet for CNC Swing Arm Cutting Machine stadig meget stort, og markedsudsigten er mere optimistisk.

Swing arm cutter industrien marked har dukket op fase mættet tilstand, nogle nye virksomheder løbende oversvømmet ind i branchen, fremkomsten af produktionen er i fuld gang i markedet, nogle problemer som manglende innovation i vores land. For det andet på grund af keramikindustrien i vores land er der endnu ikke modne og specifikationer, og efterspørgslen på markedet er stor, hvilket giver et lille virksomhedsoverlevelsesrum, men en ting at minde om: Som følge af den keramiske industri er konkurrencen meget hård, rå Materialprisen er høj, hvilket resulterer i, at nogle virksomheder bruger ringere råmaterialer, reducerer produktionsomkostningerne, hvilket resulterer i, at kvaliteten af produkterne ikke er garanteret. Selvom der ikke er mindre intens priskrig, men for denne form for fænomen eksisterer der stadig, hvis din virksomhed BRUGER denne type metode, så finalen er en falsk bevægelse, kan miste spillet.

Teknikken til at skære fliserne Swing Arm Cutting Machine

Keramiske fliser er i skæreprocessen, når skæret knivarr er tyndt, murstenen, at keramiske fliser presser revner er mere og mere smukt. Tværtimod, jo dybere og tykkere knivens linjer, jo mere tilbøjelige murstensbunden, jo mere tilbøjelig og endog flakket. Foshan Swing Arm Cutting Machine at dele evnen til at bruge Swing Arm Cutting Machine:

1. Brug ikke kniven til at trykke murstensmuren i betjeningen af Swing Arm Cutting Machine.

2. Når armskæreren er skåret, skal du trække "håndtaget" til den øverste kontrolposition for at undgå kollision af bladet med flisen. Bladet vil ikke blive brugt på grund af defekten.

3, skære maskine, skære swing arm til push stang til back-end, lad lys klinge pres på keramiske fliser, den passende spindel kontrol før fremad for at sikre slot, trykfod lægge keramiske fliser, tryk på hale ende af push og Trække håndtag, keramiske fliser kan være som ar ruptur.

4. Swing Arm Cutting Machine til archaize eller andre konvekse konkave og andre fliser, skal du erstatte kniven! Den keramiske flise af den hårde overflade vil forkorte bladets levetid.

Hvad er status for pendelsnitteren i vores land?

Swing Arm Cutting Machine er i øjeblikket gældende i markedstype 8-16, der anvendes til bearbejdning af terrasserede mursten, jordfod linje, indre væg af 45 graders vinkel og anden engangs ende, glans af høj kvalitet. Kan lide af bred keramisk fliser forarbejdning fabrik.

Fordele: Keramiske fliser fabrik maskiner og udstyr, nu er den mest primære Swing Arm Cutting Machine + sving arm cutter kombination, der først anvendes til behandling af kaskad mursten, ankerlinjen og andre keramiske forarbejdning erhverv, fordel, høj bearbejdning nøjagtighed, hastighed og Andre egenskaber.

22t 27t automatic hydraulic swing arm cutting machine.jpg

side.jpg