Arbejdet princippet om udfladning Die skæremaskine

På nuværende tidspunkt, brugere af høj kvalitet krav tryksager er stigende, box design er også mere og mere komplekse. For at opretholde fejl rækken ± 0,15 mm, det er nødvendigt at forsøge kvalificeret dør skæremaskine. På samme tid, opmærksomhed på tilpasning trin, især fodring station og papir til at nå frem til den foreløbige forordning tid.

Funktionsprincip: flad die-type dør skære maskine die-skæring platform og formen af skæring mekanisme er flade. Stencilen er fast på en flad etape og arket er placeret på en platen (lavere valsen). Arbejde, die-skære pladen fast fast, tilholderpladen gennem krumtapakslen plejlstang frem-og tilbagegående bevægelse, hvilket gør platformen og trykpladen kobling konstant pres, hver pres vil være en tid til at opnå en die-skæring. Fælles flade pres die skæremaskine med lodret dør skæremaskine og horisontale die skæremaskine, to. I øjeblikket, er lodret dør skæremaskine hovedsagelig modificeret med flad tryk flad trykmaskine; og vandret dør skære maskine struktur og monokrom offsettryk maskine er magen til det fra de fodring. del, formstøbt del, den materielle del, og nogle har automatisk rengøring af udstyr og andre komponenter.

Fordele og ulemper: flad pres die skæremaskine med andre dør-skæring udstyr har en enkel struktur, nem vedligeholdelse, nem betjening, nemt at udskifte dør-skæring indrykning plade, velegnet til forskellige vægt materialer, Die skæring præcision og en række fordele, så det har en bred vifte af markeder. Men dens mangler er også indlysende, for eksempel, det kræver en masse arbejdspres, hvilket resulterer i labor intensitet, lav produktionseffektivitet. Det er en bred vifte af applikationer, egnet til foldning kartoner, indsætte kartoner, bølgepap boks dør skære indrykning behandling, er brugen af de mere almindelige indenlandske die-skæring udstyr.