Grunden til hvorfor præcisionen af Die skæremaskine er reduceret

Om den dør-skæring eller dø-skæring version af positionering er ikke tilladt. Langvarig brug af maskinen vil forårsage die-skæring rammen eller die-skære pladen på positionering blokere slid, således at afstanden er for stor og føre til at reducere skæring nøjagtighed. Positionering blokken skal erstattes på dette tidspunkt. Side positionering plade slid er en vigtig faktor i side positionering ikke er tilladt. Som positionering af opkald ikke er nok til at gøre for god slid, vil det medføre dårlig positionering side positionering nøjagtighed. Erstatte den side positionering pladen på dette tidspunkt.

Andet, positionering afstand før og efter placering af pendulet er for lille. Fordi længden af kæden sig selv har en bestemt fejl, hvis positionering afstanden er for lille, kan så den forreste og bageste positionering ikke fjerne kæden fejl, dermed påvirke die skæring nøjagtighed. På dette punkt bør tilpasses før positionering af pendulet skruen eller post positionering pendul cam position, således at de forreste og bageste positionering ramme for at stoppe tænderne 2 mm ~ 3 mm afstand er passende.

For det tredje er gripper pres for lille eller ujævn. Hvis de griber aktivt dental elasticitet bliver mindre på grund af lang tids brug, vil det medføre papir at glide eller falde ned under overførselsprocessen, som direkte påvirker die-skæring nøjagtighed. Ujævn tryk mellem pigge kan forårsage papiret til processen af skew. På dette tidspunkt bør ændre de aktive tænder. Desuden de faste tænder i den vandrette højde skal også være konsekvent, ellers kan det i gripper papir kollision eller gripper papir rynker, der påvirker skæring nøjagtighed.

Fjerde, pap overførselsprocessen, hoveddrevet kæde slid og ælde strækforlængelse, vil direkte påvirke positionering nøjagtighed før die opskæring. På dette tidspunkt at udskifte kæden. Intermitterende mekanisme bære, hvilket resulterer i tand række i stop eller starte processen med jitter, vil også påvirke die skæring nøjagtighed. I dette tilfælde generelt kun påvirke den positionering nøjagtighed, denne gang, bør være rettidig vedligeholdelse.

De ovennævnte fire punkter er dør skære maskine die skæring nøjagtighed ikke er høje mekaniske årsager, behovet for drift og vedligeholdelsespersonale på maskinen at gøre vedligeholdelse, rettidig inspektion og vedligeholdelse for at sikre, at den bedste driftsform af dør skæremaskine.