Grunden til, at præcisionen af die-skæremaskinen er reduceret

Den ene, på den afskårne eller døende version af positioneringen er ikke tilladt. Langvarig brug af maskinen vil medføre, at skærerammen eller afskæringspladen på slidpositionen slides, så hullet er for stort og medfører reduktion af skæringsnøjagtigheden. Positioneringsblokken skal udskiftes på dette tidspunkt. Sideplacering pladeslid er en vigtig faktor i sidepositionering er ikke tilladt. Da positioneringen af opkaldet ikke er nok til at udgøre et godt slid, vil det medføre dårlig positionering af positionspositionsnøjagtigheden. Udskift sideplaceringspladen på dette tidspunkt.

For det andet, før og efter positioneringen af pendulets positioneringsafstand er for lille. Fordi længden af kæden selv har en vis fejl, hvis positioneringsafstanden er for lille, kan front- og bagplacering ikke eliminere kædefejlen og påvirker dyseskæringsnøjagtigheden. På dette tidspunkt skal indstilles før positioneringen af pendulskruen eller postpositionerende pendulkamposition, så front- og bagplaceringsrammen for at stoppe tænderne 2mm ~ 3mm afstand er passende.

For det tredje er gribertrykket for lille eller ujævnt. Hvis gripperens aktive dentalelasticitet bliver mindre på grund af langvarig brug, vil det få papiret til at glide eller falde ned under overførselsprocessen, hvilket direkte påvirker formningsnøjagtigheden. Ujævnt tryk mellem gripperne kan medføre, at papiret bliver skævt. På dette tidspunkt bør de aktive tænder ændres. Desuden bør de faste tænder i den horisontale højde være konsistente, ellers kan det være i griberpapirkollisionen eller gripperpapirrykken, der påvirker skæringsnøjagtigheden.

Fjerde pap-overføringsproces, slidforlængelsen i hovedkædekæden vil påvirke positioneringsnøjagtigheden direkte før afskæring. På dette tidspunkt at erstatte kæden. Intermitterende mekanismer slid, der resulterer i tand række i stop eller starte processen med jitter, vil også påvirke formskæringsnøjagtigheden. I dette tilfælde har det kun indflydelse på positioneringsnøjagtigheden, denne gang bør der være rettidig vedligeholdelse.

Ovennævnte fire punkter er Die Cutting Machine die klippe nøjagtighed er ikke høje mekaniske årsager, behovet for drift og vedligeholdelse personale på maskinen til at foretage vedligeholdelse, rettidig inspektion og vedligeholdelse for at sikre, at den bedste måde at betjene Die Cutting Machine.