Vedligeholdelsen af den kolde pressemaskine er meget vigtig

Cold Press Machine er et af de almindeligt anvendte maskiner inden for træbearbejdning. Den anvendes hovedsagelig til limning og finering af plademøbler. Efter brug af Cold Press Machine, Cold Press Machine til at udføre vedligeholdelsesarbejde. Cold Press Machine vedligeholdelse har et komplet sæt standarder. Når vi løber ud, hvordan man opretholder Cold Press Machine? Her for alle at introducere.

1, efter slutningen af hver klasse skal rengøre pressen og sørge for, at skruen renses.

2, de ugentlige turbiner, vinger, løfte skrue til smøring, løfteskrue og møtrik olie. 3 skal cylinderoverfladen holdes mellem 25-45 mm, som f.eks. Olieoverfladen under 25 mm skal fyldes med hydraulikolie, brændstoftank, skal du først i den øverste og nederste bordplade blokere over 100 mm og derefter fylde Oliefunktion. 4, cylinderstemplets jitter eller skarp lyd, skal gasen udledes

5, er strengt forbudt cylinder over brugen af turen, for at forbyde trykket eller trykaflastningen opstår, når behandlingen.

Koldpress Maskinens vedligeholdelse er meget vigtig, kun vedligeholdelse korrekt, for at reducere Cold Press Machine-fejlen, for at forlænge Cold Press Machine-levetiden, mere Cold Press Machine-relateret indhold, besøg venligst vores hjemmeside eller telefon kontakt vores producenter for at lære Mere The

Forstå prisen på Cold Press Machine skal først forstå dette udstyr, eller kende prisen, men ved ikke, hvordan man bruger hvad er meningen med det! I Henan produktion af Cold Press Machine udstyr producenter har meget, men meget bekendt med Cold Press Machine teknologi er ikke nogle få, hvis du ønsker at engagere sig i Cold Press Machine projekt, skal vi finde en professionel producenter for at få udstyr og tjenester.

Vores tekniske medarbejdere i dag for at give dig følgende viden om koldpressemaskine:

Cold Press Machine, det vil sige kold og tør kompressor. Mængden af vanddamp i den komprimerede luft bestemmes af trykluftens temperatur: Reduktion af trykluftens temperatur for at reducere vanddampindholdet i trykluften, mens tryklufttrykket holdes i det væsentlige konstant, og overskydende vanddamp Vil kondensere ind i en væske. Kold og tør maskine (frossen tørretumbler) er brugen af dette princip ved anvendelse af køleteknologi til tørring af trykluft.

Cold Press Machine er opdelt i skruen Cold Press Machine og hydraulisk Cold Press Machine. En skrue Cold Press Machine har en turbine, langsigtet vedligeholdelse, sårbar. Hydraulisk Koldpressemaskine. Let at lække uden hyppig vedligeholdelse, høj effektivitet. Cold Press Machine pris, selvom den samme model på markedet der er forskellige, og vi ønsker at tilbyde tilbudet kan ønske at Xinxiang Kim Li snedker inspektion, selskabets forskellige typer Cold Press Machine for at opretholde et rimeligt tilbud, og altid brugerens Værdifuldt at møde.