Vedligeholdelse og vedligeholdelse af den kolde pressemaskine skal være opmærksom på metoden

Som sagt siger gode maskiner til at vedligeholde maskinens daglige arbejde til vedligeholdelse og vedligeholdelse ikke kun at forbedre produktionseffektiviteten og reducere vedligeholdelsesomkostningerne, men også folk arbejder hårdt for mekaniske produkter, et følelsesmæssigt udtryk. Men Linyi Wood Linsen-maskinerne siger, at vedligeholdelsen også er opmærksom på metoder og teknikker, har uhensigtsmæssig vedligeholdelse ikke kun opnået de ønskede resultater, men også på maskiner med uforudsigelig skade og til virksomheden for at medføre økonomiske tab.

Vedligeholdelse og vedligeholdelse udføres separat, den daglige vedligeholdelse af Cold Press Machine omfatter:

1. For at holde maskinen ren skal transmissionsdele og roterende forbindelsespunkter holdes smurt. Stik ikke affald på maskinen.

2. Kontrollér cylinderflangens og cylinderens og den øverste plade på fastgørelsesflangen på skruerne løs, og øjeblikkelig tilspænding; Kontrollere oliekredsløbet er en lækage og rettidig reparation; Kontroller en trykplade positionsrulle og løftebalance gear, brug af rack;

3. Kontroller olien i tanken en gang om ugen: Det er vigtigt at kontrollere, om olien er snavset og udskiftet i tide. Er olien tilstrækkelig og påfyldningstid? Hydraulisk olie kan vælge Great Wall 68 #, Mobil MOBIL: DTE26 anti-slid hydraulikolie.

Vedligeholdelsen af Cold Press Machine på tidspunktet for driften omfatter: at betjene maskinen i henhold til den korrekte driftsmetode, er det strengt forbudt at trykke på emnet ud over det oprindelige designbehandlingsområde. Arbejdsemnet er placeret korrekt, og trykket og det ujævne tryk er strengt forbudt.