Raffinering Metode Hydraulisk Koldpressemaskine

Hydraulisk Cold Press Machine er en Cold Press Machine, sammenlignet med den generelle Cold Press Machine, hydraulisk koldtryk i alle aspekter af god ydelse og lav støj, løftehastighed. Hydraulisk Cold Press Machine arbejder i nogen tid, behovet for at fylde Cold Press Machine hydraulikolie, den specifikke metode til tankning som følger:

1, armen anbragt parallelt med sporets retning og drej til venstre efter at have drejet 45 ° position, således at spandcylinderens stempelstang helt forlænges, stangcylinderens stempelstang helt tilbagetrukket, langsomt ned i bommen, så skovl skovlen på jorden, og derefter slukke for motoren, åbn tankens udløsningsventil, trække betjeningen af håndtaget, pedal flere gange for at frigøre vægten som følge af systemets resttryk.

2, med benzin rengør rørledningerne, pumpen og motorkontakten grundigt, sæt oliestikket, brændstoftanken øverst på brændstofpåfyldningen og bunden af olieafløbet og omgivelserne.

3, åbnes olieafledningsventilen og bunden af olieafledningspluggen, så al den gamle olie ind i olietanken i olien.

4, åbnes brændstoftanken for at fjerne brændstoftanken, fjern brændstoffilteret, kontroller bunden af tanken og dens side, hjørnet af den resterende olie indeholder metalpulver eller andre urenheder. Rengør tanken grundigt, først med dieselrensning to gange, og brug derefter trykluft inde i brændstoftanken. Kontroller de indvendige hjørner af, om der er resterende slam, urenheder mv., Indtil de er ryddet indtil videre, og skyll derefter endelig med ny olie igen.

5, slibningen af slangen.

6, fjern systemfilteret for hele filteret. Udskift filteret, det er nødvendigt at kontrollere filteret med eller uden metalpulver eller andre urenheder, så du kan forstå dele af systemets slitage.

7, slip hoved hydraulikpumpe, rotationsmotor, gåmotorhulrum inde i den gamle olie og fyldt med ny olie.

Hydraulisk Cold Press MachineCold Pressemaskine til tankemetoden, som alle kan introducere her, hvis du er interesseret i indholdet af vores introduktion, kan du gennemse vores officielle hjemmeside eller telefon kontakte vores producenter for at forstå.