Introduktion til de faktorer, der er forbundet med Die Cutting Machine

Hvilken slags Die Cutting Machine?

1, rundtryk Die Cutting Machine

En rulle er ækvivalent med trykcylinderen, støbeskæringen Den anden er en rulleknivskimmel. Rulleknivskimmel har to hovedkategorier af træ og metal, den tidligere hovedsagelig afskårne meget tykke bølgepap, der har en kemisk korrosion eller elektronisk graveringsmetode til behandling af metaldrumknivskimmel, hovedsagelig til selvklæbende etiketter og varemærke skæring der Er også en metal rulle kniv die anvendes hovedsagelig i high-end langsigtede produkter, brugen af knus eller skære type.

2, rundtryk dør skære maskine

Rundtryk Die Cutting Machine i anvendelsen af markedet sjældent, der er ingen professionel producent, her gentag dem ikke.

3, fladtryk Die Cutting Machine

Flat Die Cutting Machine er i øjeblikket den mest udbredte den mest almindelige type, men også de fleste indenlandske og udenlandske producenter modeller.

1, Die-skæring plade af die-skæring maskin, hvis formen af komplekset eller arrangeret en masse levende dele, og dø-cut punkt er meget lille, meget få, er det nemt at forårsage dø-skæring, når versionen. På dette tidspunkt bør det være hensigtsmæssigt at øge antallet af punkter, hvis det er muligt, skal længden af arbejdsstykkeets længde og papirretningen være ensartet.

2, hvis den elastiske udgave af elastikbåndet (eller svampen) er for blød, kan det ikke lykkes at hoppe i papiret, det vil også medføre en løs version. På dette tidspunkt bør der anvendes høj hårdhed, god elasticitet af høj kvalitet elastik (eller svamp).

3, trykrækken er for tidlig til at starte en lille version af de vigtige grunde. Når den bevægelige platform er nede, selv om papiret har været elastik (svamp) fra knivlinjen, men fordi elastikbåndet (svamp) generelt er højere end knivlinjen 2 til 3 mm, denne gang hvis Griperrækken Start bevægelsen, det skyldes elastikbåndet (svamp) vil stadig trykke på papiret på støbegulv og let rive papiret forårsaget af løs version. På dette punkt bør der være en løs intermitterende mekanisme og hovedhjulakselkoblingshylsen for at justere den bevægelige platform fra det øverste dødpunkt ned 7 til 8 mm (korrugeret skæring, når skæringen skal være 10 til 15 mm), begyndte trykrækken at bevæge sig .