Indledning af tre typer af die-skæremaskine

I dag har Xiaobian med dig på markedet fælles die-cutting maskine tre kategorier: flad tryk-die-skærende maskine, flat-die die-cutting maskine og rundtryk runde skæremaskine.

Som vi alle ved, at tre slags støbeværktøj, hvilken slags marked er mere omfattende? Det er en fladtryksfræsemaskine med fladtryk i forhold til andre Die Cutting Machine med en simpel struktur, nem vedligeholdelse, nem betjening, let at udskifte dyseskærende indskæringsplade, der passer til forskellig vægt af pladen, skimmel Skærepræcision og en Række fordele, så den har en bred vifte af markeder.

Men manglerne er også indlysende, for eksempel kræver det en masse arbejdstryk, hvilket resulterer i arbejdskraftintensitet, lav produktionseffektivitet. Det er en bred vifte af applikationer, der er velegnede til foldning af kartoner, pasta kartoner, bølgepapning dør skæring indrykning behandling. \

Næste lille serie med dig på den flade trykrunde Die Cutting Machine: fladrund Die Cutting Machine hovedsagelig fra den tidlige Heidelberg runde trykprinter fra transformationen, er dens fordele åbenlyse: på grund af sit arbejde er linjen Kontakt, maskinen i Dysen skærer kun et lille pres, så maskinens belastning er forholdsvis stabil.

Ulempen er, at applikationsområdet er forholdsvis smalt på grund af det faktum, at Die Cutting Machine og pressrullen nemt rulles og forskydes. Den er generelt velegnet til støbning af pap med vægt mindre end 400 g / m2, og er særligt velegnet til papirskæring og elektroplettering af aluminiumsfolie. Ved papirstøbningsprocessen skal man være opmærksom på papirfiberretningen, idet den generelle skal være parallel med rullen i aksial retning, ellers vil det medføre alvorlige papirstrækningsfænomener.

Den sidste lille serie med dig på rundtrykket rundt Die Cutting Machine: Rundtryk Die Cutting Machine er den kontinuerlige drift af tromlen, så dens arbejdseffektivitet i forhold til andre Die Cutting Machine er den højeste, især egnet til masseproduktion, men det Er netop på grund af sin dørskærehastighed, hvilket resulterer i nogle gange kan ikke garantere den krævede formeskæringsnøjagtighed. Det er det samme som det cirkulære tryk Die Cutting Machine, brugen af linjekontaktprincippet for at færdiggøre støbearbejdet, så i Die Cutting Machine er et lille tryk, og trykfordelingen er mere ensartet, så maskinens belastning er relativt stabil.

Men dens Die Cutting Machine version er buet ind i en buet overflade, så i plade og plade på den mere besværlige, tekniske vanskelighed er relativt stor, pladerne omkostninger er relativt høje, runde tryk runde dø skæreenhed kræves Die Cutting Machine end flad Die -skærende version af prisen på 25 til 100% højere. Rundtryk rundstansemaskine er hovedsagelig brugt til bølgepapning afskæring og varemærke online-skæring, den nuværende markedsandel er meget lav.

Ovenstående er den flade tryk Die Cutting Machine, fladtryk Die Cutting Machine og rundtryk runde Die Cutting Machine tre typer Die Cutting Machine en kort introduktion, håber at bringe dig hjælp.