Hvordan man løser problemet med Die skæremaskine er ikke glat papir

Der er en række grunde Hvorfor papiret ikke er glat, primært til papir deformation, udskrevne overflade er også glat eller forårsaget af andre mekaniske svigt.

(1) papir er ikke glat på grund af deformation af papiret

Som die-opskæringsprocessen er slutningen af en udskrivningsproces, papir efter en række processer let at producere deformation, især efter høj temperatur, højtryk polering. Efter filmen er mere alvorlige deformation af papir, kan derefter Feida ofte ikke være en glat papir.

(2) fra den udskrevne overflade er glat forårsaget af papiret er heller ikke jævn

Efter filmen belægning produkter på grund af dens overflade er for glat, men også til forårsaget papiret visse vanskeligheder. For de ovennævnte to sager, erfarne operatører vil gøre det forberedende arbejde før papiret, såsom: Ilægning af papir, tilføje nogle papir i papir kile eller papirrulle at holde papiret på forhånd, når papir på forhånd at spille Side, banke papir arbejde eller hastighed af den dør skæremaskine at reducere, generelt kan undgå dette problem.

(3) mekanisk svigt forårsaget af spisevanskeligheder

Feida suge sugning er ikke nok, fra papiret bunke på flyet i placeringen er ikke passende, reglerne er ikke præcise og andre mekaniske årsager vil forårsage processen med fodring papir skrå, dobbelt ark, Tom og andre fejl. Så længe de sædvanlige må dø vil opskæring maskine vedligeholdelsesarbejde og mekaniske dele af tilpasningen undgås på grund af mekaniske fejl forårsaget af spisevanskeligheder.