Hvordan virker den kolde pressemaskine?

Cold Press Machine, vi er i dagligdagen, arbejdet bruges ofte, men kender ikke alle på hydraulikpressen, om de skal vide det? Cold Press Machine arbejder i form af grove punkter: skruetype, hydraulisk type. Generel hydraulisk Cold Press Maskine ydeevne i alle aspekter af bedre. Hydraulisk Cold Press Machine arbejdsstøj er lille, hurtig løftehastighed. Hovedkomponenterne i hydraulisk Cold Press Machine er hovedsageligt af: hydrauliksystem, elektrisk styringssystem, trykplade og kropssammensætning.

Hovedstrukturen af hydraulisk Cold Press Machine

Hovedsageligt ved: hydrauliksystem, elektrisk styringssystem, trykplade og kropssammensætning.

Hydrauliksystem: sammensat af cylinder, brændstoftank, oliepumpe, oliepumpe motor, reguleringsventilblok og trykmåler. Tanken er fyldt med olie, som pumpes af oliepumpen for at køre pumpens olie. Olien sendes til cylinderen ved at forbinde slangen for at få cylinderen til at fungere. Aflastningsventilen kan gøre pressen i ekstruderingsprocessen til at producere tilbagetryk, spille en glat rolle, den elektromagnetiske kugle. Ventilen bruges til at opretholde trykket indstillet af systemet, og trykmåleren bruges til at vise trykket.

Elektrisk styresystem: hovedsagelig ved hoved kredsløb og styrekredsløb, kredsløbet ved hjælp af automatiske afbrydere, sikringer, vekselstrømskontaktor på trykmotor, magnetventil, såsom overbelastning, kortslutning, trykforløb og underspændingsbeskyttelse.

Pladen balanceringsmekanisme: hovedsagelig ved balancen løftestativ, løfteudstyr, roterende aksel. Faste rotationslagersammensætning, venstre og højre to balanceret rack monteret på skroget. De to ender af den roterende aksel er fastgjort med løftegrej. Begge ender af den roterende aksel er forsynet med lejer for at kunne rotere fleksibelt med den roterende aksel. Når løftepladen løftes, balancerer løfteudstyret ikke balancen? Drej, så trykpladen i løfteprocessen altid er afbalanceret.

Pladen: består af øvre plade og nederste plade. Den øverste og nederste plade er svejsede profiler og stålplade, arbejdsvinklen ved den gennemsnitlige fræsemaskine fra en stor fræsemaskine for at sikre et glat og glat arbejdsplan. Den øvre trykplade er forbundet med cylinderens cylinderstang, og løft og sænkning af trykpladen sker ved løft og sænkning af cylinderen. Under trykplade svejstes direkte til skroget. Gør hele strukturen fastgjort.

Fuselage: svejset med plade stål, kompakt struktur, god styrke.