Die Cutting Machine til et bredt udvalg af applikationer

Die-skære maskine i det store bidrag til menneskelige fremskridt, med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi, i mange post-Indien udstyr sorter, Kinas Die Cutting Machine produkt teknologi og industrialisering har nået et højt niveau, de vigtigste tegn i følgende få aspekter :

For det første faldt importen af Die Cutting Machine, eksporten fortsætter med at stige. Ifølge toldstatistikker: import af støbt støbeudstyr i 2002 461, 25.219 millioner US dollars; Importen i 2004 var 455 enheder, 26.028 millioner dollars; 2004 1 til 3 kvartals import af 213 enheder, 17.151 millioner dollars; Forventes at importere tendenser gennem hele året fald. Eksport i 2007 765 enheder, 1086,1 millioner amerikanske dollars; Eksporten i 2003 1066 enheder, 13.893 millioner dollars; 2004 1 til 3 kvartal eksport 958 enheder, 15.591 million dollars, forventes at eksportere hele året sidste år.

For det andet, sorterne af Die Cutting Machine til at opfylde de grundlæggende behov i den indenlandske trykkeri- og emballageindustrien. Kina har været i stand til at fremstille, herunder automatisk fladder Die Cutting Machine, herunder varemærke Die Cutting Machine, klistermærker varemærke Die Cutting Machine, rundtryk Die Cutting Machine, rundtryk Die Cutting Machine, flad die dø skæremaskine Og andre produkter har været i stand til Til fremstilling af koblingsledningsskærende enheder, såsom: flexografiske trykpresser, gravure trykpresser, klistermærker trykpresser, bølgepapirer og andre udstyrsafskæringsenheder.

Die Cutting Machine er meget udbredt, arbejder princippet er ikke kompliceret, die-cutting teknologi er hovedsagelig brugen af die-cutting kniv, stålkniv, metal form, ståltråd, gennem imprint at udøve et bestemt pres, i en vis form . Hvis hele tryksagen presses ind i et enkelt grafisk produkt kaldet die-cutting; Hvis brugen af ståltråd i det trykte materiale på sporene af sporene af forlader eller bøjning mærker kaldes indrykning; Hvis brugen af yin og yang to skabeloner, Opvarmet til en bestemt temperatur, trykt på overfladen af det trykte materiale med en tredimensionel effekt af mønsteret eller skrifttypen kaldet bronzing; Hvis et basismateriale på et andet substrat kaldes pastaen; Undtagen resten af den oprindelige del af produktet til affald.

Udviklingsretningen til die-cutting machine

1. Den traditionelle klistermærker varemærke trykning presse fremstillingsvirksomheder. Produktion i vanskelige tider, produktion og salg falder år for år. Årsagen er, at produktionen af højteknologiske produkter, et af de meget effektive roterende type varemærker, trykpresser og flexografiske trykpresser, øges ved trykning, og selv den cirkulære presseskæreproduktionseffektivitet er meget højere end den intermitterende udskrivning, Die -skærer bag produktionsudstyret.

2. Rundtryk rundt trådstøbning vil være det største parti af trykte emballageprodukter, den bedste måde at dø på. Er blevet brugt til flexografiske print produktionslinjer, former trykpresser, bølgepapning Slotting Die Cutting Machine, roterende klistermærker varemærke udskrivning presser, gravure trykstøbning produktionslinjer, såsom forbinder trykning og emballeringsudstyr. Med udviklingen af trykteknologi, især bearbejdningsniveauet for cirkulær dyse-tromle, vil anvendelsesområdet for cirkulær formstøbning være mere omfattende, og produktionseffektiviteten ved formning vil blive yderligere forbedret.

3. Med den hurtige udvikling af trykkeri- og emballeringsindustrien er omfanget af virksomheder vokset. Automatisk fladning Die Cutting Machine applikationsmarkedet vil fortsætte med at udvide. I modsætning hertil vil halvautomatisk fladstøbt skivemaskinens salgs marked reduceres yderligere, ud over lav produktivitet, operatørens arbejdsstyrke og andre grunde, sikkerheden er dårlig, udsat for ulykker, der medfører ulemperne ved hovedvejen. På grund af omfanget af Kinas trykning og emballageindustrien vil kløften mellem størrelsen af denne enhed imidlertid have et bestemt marked, men vil stadig spille en rolle.