Opskæring maskine skærehastighed

Med moderne maskiner forarbejdning industri udvikling, for den løbende forbedring af kvaliteten og nøjagtigheden af opskæring, at effektivisere produktionen, reducere produktionsomkostningerne, er højt intelligente og automatisk skæring funktion krav også stigende. Udviklingen af CNC opskæring maskine skal opfylde kravene i moderne mekanisk bearbejdning. Kutteren er opdelt i flamme cutter, plasma skæremaskine, laser cutting maskine, vand skæring, osv. Laser cutting maskine er den mest effektive, skæring præcision og skære tykkelse er generelt små. Skærehastighed af plasma skæremaskine er også meget hurtigt, og skærefladen har visse skråning. Flammen skæremaskine er rettet mod tunge kulstofstål materiale. Laser cutting maskine er den mest effektive, skæring præcision og skære tykkelse er generelt små.

Vifte af ansøgning

Skæremaskine bruges med metal og Ikkemetal industrier, i almindelighed, sammenligning af ikke-metalliske industri point omhyggelige, som skåret sten, sten skæremaskine, vand skæremaskine, så cutter, skære klud og plast, kemisk fiber produkter med laser skæremaskine, blade skæremaskine, skære metal materialer har flamme skæremaskine, plasma skæremaskine, flamme skæremaskine, CNC opskæring maskine inde og manuel to former stor, kategori af sportsvogn manuel, små semi-automatiske, ren manuel, med CNC, paafyldningsanordningen CNC skæremaskine, cantilever type CNC skæremaskine, desktop CNC skæremaskine, interfingering linjer nc cutter, og så videre!

omkostninger

Den dyreste laser cutting maskine, og også er en slags high-tech præcision og den mest effektive skære udstyr, vand kniv skæremaskine, flamme skæremaskine igen omkostninger er relativt lav, plasma cutting machine brug de laveste omkostninger (pr stykke)

I den øverste hule glas produktionslinje eller forbedre sorten produktion, vil vi vælge glas automatisk særlige kutteren, men i forbindelse med køb af følgende punkter:

I. skæring præcision

Det er generelt skal være under 0,5 mm for byggeri industri klasse; Men kravet om automotive reflektor er under 0. Olmm. Maskinproducenter til at levere præcision er generelt i plus eller minus 0. 2 mm, men det kan ikke se indførelsen af produktmanualer, lys bør have en komplet når accept test skære præcision af programmet, til at måle den faktiske skæring præcision af produkter, har vi normalt en halv snes test prøveoverfladen. Ved test, kan vi fuldt ud forstå fladhed af skæring platform og synkroniseringskontrol control system.

2. skærehastighed

På forudsætningen af mødes skæring præcision, kan man tale om hastighed på grund af den korte skæring platform, med hans øjne højeste hastighed, det er vanskeligt at afgøre, om vi kan bruge opskæring maskine servodrev med software simulation af funktionen til at kontrollere om motoren til at opnå den højeste hastighed. Ikke skære skærehastighed, øge tilsætning og mindske hastigheden. Akserne kan afprøves separat og samtidigt.

3. automatisk satsarbejde optimering funktion

Der for enden af skæremaskine overveje behandling udgifterne og omfanget af særegenhed, arbejde, generelt ikke højt uddannede folk til at tørre, som kræver skære maskine operation er enkel og let at forstå, ikke alt for kompliceret, ellers vil der være en stor økonomisk overkommelig maskiner ikke kunne råd til den pinlige situation. Det er bedst at have funktionen at undgå fejl, fordi den indenlandske bagplade glas undertiden har defekte produkter. Biblioteket graf af den særlige type cut bør være mere fleksible, bør gøre grafen for CAD til at kunne deltage i layoutet.

4. vedligeholdelse er praktisk

Jeg / 0 og mekaniske sensorer på signalet ikke udstyret med for meget unødvendig switch og lampe mindre så langt som muligt, fordi én gang på eller en mekanisk anordning, der er ude af drift vil påvirke skæremaskine, anvendelse af komponent fiasko sandsynligheden er lav , mindre ledninger er også mindre, let at finde fejl og erstatte dele, bedst kan fejlfinde på skærmbilledet alle I / 0 signal tilstand. Vedligeholdelsesomkostningerne er en vigtig faktor, der skal overvejes, når du køber en maskine.

5. energibesparelser

På samme måde at skære størrelseskrav kan være afsluttet, kan skæring muligheder af energiforbrug bringe mange fordele til virksomheden. Et er at beskytte miljøet og spare energi. Andet er at redde virksomhedens daglige udgifter.