Automatisk dør skære maskine vedligeholdelse Tips

Pre precision justering, ark-fed automatisk dør skæremaskine er at sikre, at nøjagtigheden af pre standard nøjagtigheden af de nøgleparametre, justering af nøjagtigheden af forordningen indebærer en lang række faktorer, nogle operatører ofte kun bruge den inden inspektionen system, denne metode er uvidenskabeligt. Selv om ordningen før check kan undgå papiret er ikke i sted, tand række gripper papir forårsaget af upålidelige papiret skævt og andre spørgsmål, men hvis du virkelig justere nøjagtigheden af systemet gennem systemet, sondens diameter skal justeres fra omkring 1 mm til 0.1mm alarm er korrekte, det faktum, at dette ikke kan opnås. Derfor bør tage hensyn til pres roller, papir tid, side regulering og andre faktorer, forordning nøjagtighed at justere til den bedste betingelse.

Det er meget vigtigt for nogle af operatøren til at slå denne afsløring funktion for et ark-fed automatisk dør skæremaskine, hvilket er yderst farligt, hvis tryk-fit er fodret med påvisning af normal og papir påvisning er lukket, derefter en gang pressen afdeling af papir marmelade situation, et par lag af papir vil straks overlejret, vil forårsage en bilulykke, stor skade på udstyr, og ulykken er meget vanskelige at håndtere.

Regelmæssig udskiftning af smøremidler, mærke enkeltark automatisk dør skæremaskine factory dokumenter er meget strenge smøring cyklus tabel, de forskellige dele af udstyr kræves smøremidler mærke, model, især udskiftning af smøreolier olie cyklus er detaljerede krav. Generelt model de grundlæggende business virksomheder i overensstemmelse med kravene i mærket, for at købe smøremidler, men uforvarende på regelmæssig udskiftning af smøremidler. Mange udstyr smøring management personale i udskiftning af olie-cyklus er på vej, se olie i brændstoftanken er stadig meget klart, omkostninger i betragtning, at opgive udskiftning af nye smøremidler plan, lad udstyret, der fortsætter med at køre.