Auto-fodring Die Cutting Machine Vedligeholdelse Tips

Precisionsjustering, arkfodret Auto-feed Die Cutting Machine er at sikre, at precisionens nøjagtighed af nøjagtigheden af nøjagtigheden af nøgleparametrene, tilpasser nøjagtigheden af den regulering, der er involveret i mange faktorer, bruger nogle operatører ofte kun Præinspektionssystemet, Denne metode er uvitende. Selvom præ-check-systemet kan undgå, at papiret ikke er på plads, er tandrørgriberpapiret forårsaget af upålidelige papirskæv og andre problemer, men hvis du virkelig ønsker at justere systemets nøjagtighed gennem systemet, skal sondens diameter justeres Fra ca. 1 mm til 0,1 mm Af alarmnøjagtigheden er det faktum, at dette ikke kan opnås. Derfor bør der tages højde for trykrullen, papirtiden, sidereguleringen og andre faktorer, reguleringsnøjagtigheden for at tilpasse sig til den bedste tilstand.

Det er meget vigtigt for nogle af operatøren at slukke denne detekteringsfunktion til en arkfodret Auto-feed Die Cutting Machine, hvilket er ekstremt farligt. Hvis trykkeri-detektion af normal og uden for papirdetektion, så er der engang papirstopssituationen, vil et par lag papir straks overlejres, forårsage en bilulykke, skade på udstyret, og ulykken er meget vanskelig at håndtere.

Regelmæssig udskiftning af smøremidler, mærket single-sheet Auto-fodring Die Cutting Machine fabriksdokumenter er meget strenge smørecyklus bord, de forskellige dele af udstyret kræves smøremidler mærke, model, især udskiftning af smøreolie cyklus er detaljeret krav. Generelt er de grundlæggende virksomheder i overensstemmelse med kravene i mærket, model til at købe smøremidler, men utilsigtet på den regelmæssige udskiftning af smøremidler. Mange smøresystemer i forbindelse med udskiftning af oliekredsløbet kommer, se olien i brændstoftanken er stadig meget klar til at afstå fra udskiftningen af nye smøremidler, og lad udstyret fortsætte med at løbe.