Auto-fodring Die Cutting Machine er sådan et komplekst udstyr

Med forbedring af trykteknologi spiller Auto-feeding Die Cutting Machine i vores liv en mere og mere vigtig rolle. Auto-feeding Die Cutting Machine er den vigtigste kraft af efterbehandling udstyr, med trykindustrien fortsætter med at vokse og udvikle dø- Skære Efterspørgslen efter operationer er også stigende, så vi skal være meget opmærksomme på udstyrsoperation, rettidig opdagelse af problemer og løse problemet. Derefter skal Auto-feeding Die Cutting Machine i drift af hvad er problemet vi skal være opmærksomme på det?

Under driften af udstyret skal vi kontrollere omdrejningen af delene i tide, hvis unormal, øjeblikkeligt lukkes for at kontrollere og justere elimineringen af unormal lyd og derefter produktionen.

Papir er først og fremmest det problem, der findes i den automatiske diætfræsemaskine, før det skal kontrolleres, om papiret opfylder proceskravene, uanset om fejlen er inden for det tilladte område.

Operatører skal være fagfolk, ikke-driftspersonale må ikke betjene udstyret for at undgå ulykker.

Auto-feeding Die Cutting Machine et så komplekst udstyr, som skal have mange fastgørelseselementer, såsom stålskruer, ikke stram ordene vil medføre, at kanten af slid eller pap bliver knust og så videre; Kniv mund fixture hvis ikke stram vil forårsage processen at falde af.

Jernpladens håndgribelige mærker kræves ofte for at kontrollere stedet, hvis fremmedlegemer skal fjernes straks.

Behøver regelmæssigt at installere smøreolien til driften af udstyret, kontroller regelmæssigt, om de løse skruer, forsikringsomskifteren er følsom.

Siden 2002 er Kina blevet den største forbruger af værktøjsmaskiner over hele verden. Kinas maskinværktøjsindustri struktur med udviklingen af automatiseringsindustrien fortsætte med at tilpasse, skæremaskine maskinteknologi fremskridt også fremskyndet realiseringen af en bæredygtig udvikling af nye veje til industrialisering. Med maskinværktøjets produktion præcision og effektivitet, i 2013 Kinas CNC værktøjsmaskine markedsudsigterne er også nye ændringer. På nuværende tidspunkt er de fleste af de værktøjsmaskiner, der anvendes i vores land, almindelige værktøjsmaskiner. Antallet af almindelige værktøjsmaskiner er stort, og sikkerhedsproblemerne er fremhævet. Derfor bliver sikkerhedsspørgsmål en stor hindring for dens udvikling. Forbedre sikkerhedspræstationen, forbedre maskinens sikkerhedssikkerhed, for at løse problemet med lav grad af NC, hyppige personskader, lavt sikkerhedsniveau, produktionseffektivitet er ikke et højt problem. Efter færdiggørelsen af CNC værktøjsmaskiner, kan i høj grad forbedre forarbejdning effektivitet og automatisering, intelligent grad. Reducer muligheden for operatørkontakt med farlige dele; Operativsystem og betjeningsinterface flere og flere ergonomiske krav, kan effektivt reducere operatørens fejlrate, reducere ulykken forårsaget af ulykken.