Udviklingsretningen af Die Cutting Machine

Die Cutting Machine er meget udbredt, arbejder princippet er ikke kompliceret, die-cutting teknologi er hovedsagelig brugen af die-cutting kniv, stålkniv, metal form, ståltråd, gennem imprint at udøve et bestemt pres, i en vis form . Hvis hele tryksagen presses ind i et enkelt grafisk produkt kaldet die-cutting; Hvis brugen af ståltråd i det trykte materiale på sporene af sporene af forlader eller bøjning mærker kaldes indrykning; Hvis brugen af yin og yang to skabeloner, Opvarmet til en bestemt temperatur, trykt på overfladen af det trykte materiale med en tredimensionel effekt af mønsteret eller skrifttypen kaldet bronzing; Hvis et basismateriale på et andet substrat kaldes pastaen; Undtagen resten af den oprindelige del af produktet til affald.

1. Den traditionelle klistermærker varemærke trykning presse fremstillingsvirksomheder. Produktion i vanskelige tider, produktion og salg falder år for år. Årsagen er, at produktionen af højteknologiske produkter, et af de meget effektive roterende type varemærker, trykpresser og flexografiske trykpresser, øges ved trykning, og selv den cirkulære presseskæreproduktionseffektivitet er meget højere end den intermitterende udskrivning, Die -skærer bag produktionsudstyret.

2. Rundtryk rundt trådstøbning vil være det største parti af trykte emballageprodukter, den bedste måde at dø på. Er blevet brugt til flexografiske print produktionslinjer, former trykpresser, bølgepapning Slotting Die Cutting Machine, roterende klistermærker varemærke udskrivning presser, gravure trykstøbning produktionslinjer, såsom forbinder trykning og emballeringsudstyr. Med udviklingen af trykteknologi, især bearbejdningsniveauet for cirkulær dyse-tromle, vil anvendelsesområdet for cirkulær formstøbning være mere omfattende, og produktionseffektiviteten ved formning vil blive yderligere forbedret.

3. Med den hurtige udvikling af trykkeri- og emballeringsindustrien er omfanget af virksomheder vokset. Automatisk fladning Die Cutting Machine applikationsmarkedet vil fortsætte med at udvide. I modsætning hertil vil halvautomatisk fladstøbt skivemaskinens salgs marked reduceres yderligere, ud over lav produktivitet, operatørens arbejdsstyrke og andre grunde, sikkerheden er dårlig, udsat for ulykker, der medfører ulemperne ved hovedvejen. På grund af omfanget af Kinas trykning og emballageindustrien vil kløften mellem størrelsen af denne enhed imidlertid have et bestemt marked, men vil stadig spille en rolle.