Hydraulisk Koldpressemaskine er meget nødvendig i arbejdet

Hydraulisk Cold Press Machine er en slags maskine, der er nødvendig til daglig maskinearbejde. Det danner grundlag for vores produktionsarbejde og fremmer udviklingen af vores maskinværktøjsindustri. Den hydrauliske Cold Press Machine læser brugsanvisningen, inden du bruger maskinen. Ydeevne og korrekt driftsmåde. Vi skal bruge denne maskine korrekt for at give os flere fordele.

Hydraulisk Koldpressemaskine hovedsagelig ved hydraulik, elektrisk styresystem, trykplade og kropssammensætning. Det hydrauliske system består af en cylinder, en brændstoftank, en oliepumpe, en pumpemotor, en kontrolventilblok og en trykmåler. Tanken er fyldt med olie, som pumpes af oliepumpen for at køre pumpens olie. Olien sendes til cylinderen ved at forbinde slangen for at få cylinderen til at fungere. Aflastningsventilen kan gøre pressen i ekstruderingsprocessen til at producere tilbagetryk, spille en glat rolle, den elektromagnetiske kugle. Ventilen bruges til at opretholde trykket indstillet af systemet, og trykmåleren bruges til at vise trykket. Det elektriske styresystem består hovedsagelig af hovedkredsløbet og styrekredsløbet, kredsløbet vedtager den automatiske afbryder, sikringen og vekselstrømkontakten for at overbelaste, kortslutningen, trykket og underspændingsbeskyttelsen til pressen Motor og elektromagnetisk ventil. Pladen balanceringsmekanismen består hovedsagelig af et balanceret løftestativ, løfteudstyr, roterende aksel. Faste rotationslagersammensætning, venstre og højre to balanceret rack monteret på skroget. De to ender af den roterende aksel er fastgjort med løftegrej. Begge ender af den roterende aksel er forsynet med lejer for at kunne rotere fleksibelt med den roterende aksel. Når løftepladen løftes, balancerer løfteudstyret ikke balancen? Drej, så trykpladen i løfteprocessen altid er afbalanceret. Pladen består af en øvre plade og en nedre plade. De øverste og nederste presseplader er lavet af svejsede profiler og stålplader. Arbejdsplanet er færdigt med en storskalet fræsemaskine for at sikre, at arbejdsplanet er glat og glat. Den øvre plade er forbundet med cylinderens cylinderstang, og løft og sænkning af trykpladen sker ved løft af cylinderen. Under trykplade svejstes direkte til skroget. Gør hele strukturen fastgjort. Fuselage er lavet af svejset stål, kompakt struktur, god styrke.

Hydraulisk Cold Press Machine består hovedsageligt af hydrauliske systemer, elektriske styresystemer, plader og skrog. I begyndelsen af brugen skal vi kontrollere deres sikkerhedsforhold for at sikre sikkerheden i vores daglige produktion, bedre til udviklingen af vores tunge industri, og alle sikkerhedsvagter kan ikke fjernes eller åbnes, når maskinen kører. I operationen for at sikre, at arbejdsplanet glat og så videre.