Hvad har du brug for, når du installerer Die Cutting Machine

Hvad har du brug for, når du installerer die-skæremaskine?

1. Først, skal du være opmærksom på at læse den manuelle vejledning inden installation og brug af skæremaskinen. Bemærk: Før arbejde eller vedligeholdelse skal maskinen afbrydes fra hovedstrømledningen.

2. TRANSPORT OG HÅNDTERING. Maskinen leveres på en pall og er dækket af beskyttende plastfolie eller i et åbent eller lukket træhus eller kasse. Plastfilmen beskytter kun maskinen mod fugt og støv under transporten; Det kan ikke beskytte maskinen mod slag i løbet af håndteringen. Pressen er boltet til pallen eller til kassebasis i tre punkter.

3.Maskinkontrol: For at kontrollere eventuelle skader, som maskinen måtte have lidt under transporten, skal du kontrollere tilstanden af pressekommandoerne (i hvert fald udefra) og kontrollere, om der er nogen olieudslip.

Før du tilslutter maskinen til hovedlinjen, skal du kontrollere, at spændingen er den samme som den, der er trykt på pladen, der er fastgjort til el-kassen. Hvis spændingen eller frekvensen afviger fra hovedlinjens rækkevidde, skal du rådgive dig hos producenten eller salgsagenten.

4.Tag omhyggeligt for at kontrollere, at det indre af materialet, der skal skæres, ikke indeholder metalgarn eller lignende, hvilket ikke kun vil skade dørene, men også forårsage voldelig splinterflyvning.