Indkøb Shoe Machinery: Husk Five Points

Der er mange sko til salg, hvordan man kan købe disse ønskelige produkter er ikke en let opgave. Sommetider salgspersonalet og kunderne ansigt til ansigt kommunikation vil uundgåeligt producere meget mistænksomme over illusion, de følgende 5 punkter i indkøb håber en hjælp sko fabrikker vælge de rigtige sko maskiner.
1.Brand: Enhver købmand vil fokusere på deres eget mærke! Brand er et symbol på virksomhedsejere og holdånd. Brand bag en serie af kvalitet, faciliteter, services.Such som ”Shuoying” mærke til sko stansning machine.Many berømte sko mærke kan lide at bruge shuoying sko dør skæremaskine for deres egen produktion.
2.Functions: fra udseendet af tale, De fleste sko maskiner fremstillingsvirksomhed produkt udseende ligner hinanden, men der er en forskel mellem den faktiske funktion, som kræver nærmere undersøgelse. Ofte føre til forskellige funktioner i dit produkt kan ikke behandles, eller kan kun behandle et enkelt produkt, alsidighed er ikke stærk, og nogle vil påvirke produktets kvalitet samt tilbøjelige til at spilde, så shuoying foreslå dig, at den bedste måde at bringe i dine egne prøver at prøve det.
3.Kvalitet mulighed: Denne situation er relativt specialiseret til kunder, generelt bearbejdede dele i producentens interne kvalitetskontrol og montage proces kan sikre den normale (undtagen sliddele), kan købes dele være anderledes, hvis producenterne er ikke den samme kvalitet for tilbehøret, det er udsat for problemer med kvaliteten. Konfigurationen af tilbehør lige fra det kvalitetsniveau er den væsentligste årsag til et direkte resultat af kvaliteten problemet. Kort tid kan ikke finde noget problem, men i lang tid et lille problem opstår. Så i købet af sko maskine på samme tid ønsker at dybdegående inde se ind i konfigurationen af indkøbte dele. Bedste måde at være opmærksom på systematisk, almindelig opstaldning af maskiner dele er helt, oprindelse og andre tydelige tegn, så skal være opmærksom, når købe den rigtige sko maskiner.
4.Price: prisen er omfattende af alle de faktorer ovenfor, i almindelighed, er producenterne beregnede omkostninger. En fortjeneste, mens de ville overveje af hensyn til kunder, nogle af de nye produkter kommer ud den høje pris er understandable.The kunden kan være opmærksom på prisen, men vigtigst, at kvaliteten, funktionen og service.
5.Others: Resten er nogle af de detaljer, såsom kraft og ydeevne, Udseende osv, også deres faktiske situation kræver nogle særlige krav. Så se på situationen eftersalgsservice, vil grundlæggende være i stand til at købe ønsketænkning produkter