Skæreautomat Udvikling af stigningen

(0,1 mm ~ 0,3 mm); snit uden mekanisk belastning, skære maskine ingen forskydning burr; høj præcision bearbejdning (skæring), skærens kant er lille, spalten er smal (0,1 mm ~ 0,3 mm), kan ikke beskadiges, må ikke beskadige overfladen af materialet; NC programmering, kan behandles vilkårlig plan, du kan formatere en stor helbrættet skæring, ikke nødvendigt at åbne skimmel, økonomisk og tidsbesparende, Cutting Machine laser kan skære mange metal materialer, rustfrit stål, kulstofstål, legering stål, jern, kobber, aluminium og andre metal materialer.

Laser skæreudstyr bruges normalt i strukturen af gantry type, cantilevered, midten af den inverterede stråle. Men med laserbehandling applikationer til høj hastighed, Cutting Machine høj hastighed, høj stabilitet af udviklingskrav og kontrol teknologiudvikling, gantry struktur med sine unikke strukturelle fordele for at blive verdens almindelige modeller, men også mange kendte mærke laserskæremaskine Den type struktur, som fabrikanten bruger.

Fiber laser skæreudstyr i metalplader skæringsapplikationer, sammenlignet med den traditionelle CO2 laser skære maskine, ændringen er uden for den optiske vej, skære maskine skærehoved, ekstra gas. Laseren kan overføres direkte til skærehovedet gennem den optiske fiber, den optiske vej er stabil og pålidelig for at sikre konsistensen af hele rammens skæring, og maskinen behøver ikke uden for den optiske vej for at beskytte gassen, vil ikke være udstyret med luftkompressor og andet forarbejdningssystem; laser til skærehovedet efter kollimering. Fokusering kan normalt konfigureres brændvidde 125 mm eller 200 mm fokusspejl, fokuseringslinse og dyse skal udstyres med beskyttende linser for at forhindre fokus spejl fra forurening; Cutting Machine fiber laser har en god fokusering ydeevne, kort fokus, smal skærbredde (op til 0.1mm), højere hastighed, der er egnet til hurtig skæring af tyndpladen.

CNC værktøjsmaskiner, der almindeligvis anvendes i flere lineære akseldrev kugle skrue, rack og drev, lineær motor. Kugle skrue bruges normalt i den lave hastighed lille tur CNC værktøjsmaskiner; gearstativ er meget brugt til at opnå høj hastighed, stor rejse; lineær motor anvendes i høj hastighed, Cutting Machine høj acceleration, en særlig struktur af CNC værktøjsmaskiner. Derudover er stativet og tandhjulet opdelt i to slags lige og spiralformede tænder. Helical tænder i forhold til de lige tænder, meshing område større, gear og rack drive vil være mere stabile.

Gantry-typen struktur af laser skæremaskine har to former for bevægelse, en er at flytte gantry bevæger sig, men bordet fikseret, den anden er gantry fast og bordet til at bevæge sig. Til storformat, højhastighedstog og højtydende laserskæremaskine, som normalt bruger den første form, skæremaskin, fordi bordet med arbejdsstykkebevægelsen ikke er egnet til højhastighed og tykk pladeafskæring. Det bilaterale drev sikrer, at strålen er afbalanceret og strålen løber synkront. Og nogle producenter af laserskæremaskine, der anvender gantry ensidigt drev, servomotor installeret i gantry beam en ende, skæremaskine og derefter gennem en lang akse vil køre til den anden ende for at opnå dobbelt gearstang drev, single servomotor drev. Unilateralt drev gør bjælkerne i begge ender af kraftens asymmetri, der påvirker synkroniseringsnøjagtigheden, reducerer maskinens dynamiske ydeevne