Fuldautomatisk gulvmaterielskæremaskine

Fuldautomatisk gulvmaterielskæremaskine
Produktdetaljer

BRUG OG KARAKTER:
Maskinen bruges i vid udstrækning til at skære forskellige ikke-metalliske materialer i sådanne industrier som læder, plastik, plastemballage, klud, skumplader, tæpper, gulve og mv. Ved at danne klippe.
1. Mekanismen med dobbelt oliekølle, præcis 4-kolonne styring og automatisk balancering dobbelt forbindelsesstang gør det muligt at nå den høje skærkraft og sikre den samme skæredybde på hver position.
2. Brug PLC computer berøringsskærm til kontrolprocedurer, servomotor føreren transportsystem, sikre føder præcist område med stabil kørehastighed.
3. Skær materiale tilførsel og afladning alt i et transportbånd og indfør et transportbånd i direkte materialeskæring.
4. Den specielle indstillingsmekanisme gør rejsetilpasningen enkel og præcis i forbindelse med skæreskærer og skæredybde.
5. Når skærebrættet trykkes nedad for at komme i kontakt med kutteren, udføres det automatisk og langsomt at skære for ikke at gøre størrelsesfejl mellem det øverste lag og det nederste lag af de skårne materialer.
6. Det automatiske smøresystem med automatisk olietilførsel garanterer maskinens levetid og præcision.
7. Specielle specifikationer kan bestilles, tilfredsstille behovene hos forskellige kunder

Maskinshow
Vi er forskellige fra andre: God kvalitet maskiner er af god kvalitet dele.

Bedste service:
1.Vi har professionelt team til at lave forskellige former for rulledannende maskiner til vores kunder, fra design, behandling, samling, debugging, levering.
2.Du kan sende dine mænd til vores fabrik. Vi vil lære dem at betjene maskinen uden træningsafgifter.
3.Actually theres en anden billig og nem måde at vælge. Hver maskine forlader vores fabrik med en bog med betjeningsmanual. Yaou kan først gennemlæse manaulen og blive fortrolig med maskinen. Så kan vi få et videoopkald, og lære dig online hvordan du betjener maskinen.
4.Aparten af ​​ovenstående kursus giver vi også 1 års garanti for alle de let brudte dele af maskinen til fri og hel livs teknisk service.

5.jpg

Hvis der opstår problemer med maskinen, giver vi samtidig en løsning.
Håber vi kunne etablere win-win forretningsforbindelser i den nærmeste fremtid!


Blandt de berømte fuldautomatiske gulvmateriale skære maskine producenter, er Shuoying Precision Machinery et konkurrencedygtigt fuldautomatisk gulvmateriale skære maskine guld leverandør i Kina. Du kan få CE-certificerede produkter fra os.
Undersøgelse