Transportbånd Bælte Auto Feeding Plane Skæring Tryk

Transportbånd Bælte Auto Feeding Plane Skæring Tryk
Produktdetaljer

Maskinen bruges i vid udstrækning til at skære forskellige ikke-metalliske materialer ved at danne kutter som: Læder, plastik, plastemballage, klud, skumplader, tæpper, gulve og etc. Vores fabrik er certificeret af CE, ISO og SGS.
1. Mekanismen med dobbelt oliekølle, præcis 4-kolonne styring og automatisk balancering dobbelt forbindelsesstang gør det muligt at nå den høje skærkraft og garantere den samme skæredybde i hver position.
2. Brug PLC computer berøringsskærm til kontrolprocedurer, servomotor føreren transportsystem, sikre føder præcist område med stabil kørehastighed.
3. Feeding og udtømning skal skæres materiale helt i et transportbånd og realisere et transportbånd i direkte materialeskæring.
4. Den specielle indstillingsmekanisme gør rejsetilpasningen enkel og præcis i forbindelse med skæreskærer og skæredybde.
5. Når skærebrættet går ned til fræseren, kan det skære materiale automatisk og langsomt. Det sørger for, at der ikke er nogen størrelsesfejl mellem det øverste lag og det nederste lag af materialer.
6. Det automatiske smøresystem med automatisk olietilførsel garanterer maskinens levetid og præcision.
7. Specielle specifikationer kan bestilles, tilfredsstille behovene hos forskellige kunder.

Maksimal skærekraft

1000 kN

Rejsejusteringsområde

0- 130mm

Område mellem arbejdsborde

60-190 mm

Størrelse på det øverste pressebord

1600 × 980mm

Størrelse på nederste bordstol

1600 × 1000mm

Motorkraft

11kW

Frekvens, spændingsfase

enkelt- eller trefase 220 / 380V

Nettovægt

5800kgs

Bruttovægt

5850kgs

Dimension

3850 × 2400 × 1850mm


2.png

3.png

4.png

Blandt de berømte Transportbånd Bælter Auto Feeding Plane Skære Presse Producenter, Shuoying Precision Machinery er en konkurrencedygtig transportbånd Bælte Auto Feeding Plane Skæring Tryk guld leverandør i Kina. Du kan få CE-certificerede produkter fra os.
Undersøgelse